Monday, February 22, 2010

Aku Tak Hensem?

Ada orang cakap aku lelaki misteri. Sebab takde gambar aku kat blog juga facebook. Nama aku pun takde gak kat blog dan facebook. Kalau search kat google dan yahoo pun tak jumpa gak. Macam-macam teori yang boleh dibuat  kenapa aku misteri. haha

Ada orang cakap aku penakut.
Ada orang cakap aku low profile.
Ada orang cakap aku sukakan misteri
Ada juga orang cakap sebab aku tak hensem...

No comments:

Post a Comment

Al Fatihah ( Datuk Saya)

Al Fatihah ( Datuk Saya)